Husproduktion med Bordex AB

Med oss får du allt du behöver för ditt nästa husprojekt. Bordex AB är en totalentreprenör som hjälper privatpersoner och företag i Nyköping, Norrköping och Oxelösund. Vi hjälper dig ända från början med ritningen, markarbeten, husbyggnationen och sist till en nyckelfärdig villa.

Från Idé till Verklighet

Att köpa hus är för många en av livets största investeringar och med rätt vägledning och lyhördhet vill vi hjälpa er med att förenkla den processen. Varje hus anpassas för varje kunden och genom att välja oss får du möjligheten att hitta dina egna lösningar.

Totalentreprenad

Efter många år i bygg och anläggningsbranschen har vi etablerat ett kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Som ett erfaret och komplett familjeföretag har vi genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat och utökat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Kvalitet & Kundlösningar

Bordex AB är medlem i Sveriges Byggindustrier och innehar behörigheter så som ID06, Våtrumsbehörighet samt Bas U / Bas P. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar inom Fora och IF samt god ekonomi.